Consultanta rapida: 0767 280 280
Contul tău Finaqua
|
0
0%
Apa ionizată natural realizată de Filtrele Finaqua la tine acasă

„Mulțumescul” din apa
alcalină ionizată natural

De fiecare dată când au încercat să determine dacă există sau nu viață pe Marte sau alte planete, prima dată, oamenii de știință au căutat semne de apă. De ce? Pentru că viața pe Pământ – și probabil pe alte planete, dacă ar exista – ar depinde de apă.
Multe dintre animalele și plantele existente se găsesc în apă. Există peste 750,000 de specii de plante și animale maritime. Știința ne-a dovedit deja că între 70-90% din componența tuturor materiilor organice este apă. Toate reacțiile chimice care susțin viața au, într-un fel sau altul, legătură cu apa. Nu doar prin faptul că apa oferă mediul necesar ca aceste reacții să aibă loc, ci pentru că apa însăși este o substanță care declanșează reacțiile chimice. Practic, le produce. Cu alte cuvinte, unii cercetători susțin că toată chimia vieții este, de fapt, chimia apei. Și noi suntem de acord cu ei.
Pentru că apa este o substanță vitală, aceasta trebuie consumată într-un mod echilibrat pentru a ne putea menține sănătatea organismului. Un organism puternic și echilibrat ne va oferi șansa de a ne creiona visuri și ne va ajuta să le ducem la îndeplinire. Și pentru că el este suportul nostru pentru mare parte din lucrurile pe care ne dorim să le facem în viață, cum ar fi să îi întindem o mână de ajutor? Și anume, să avem grijă la ce fel de apă consumăm. Apa alcalină ionizată natural aduce un plus de vitalitate organismului. Pentru că este o apă bogată, o apă care ajută și mai mult viața.
Apa alcalină ionizată natural – pașii spre sănătate și viață îndelungată
Atunci când se vorbește despre apa alcalină ionizată natural, în general, se vorbește despre apă îmbogățită cu molecule de hidrogen. Aceste molecule sunt formate din 2 atomi de hidrogen. Fiind asociați câte doi atomi, molecula are sarcină electrică negativă pentru a face apa să fie alcalină și pentru a păstra toate proprietățile unei astfel de ape. Beneficiile asupra sănătății nu pot fi contestate și, prin urmare, apa alcalină ionizată natural este unul dintre secretele tinereții fără bătrânețe.
Hidrogenul molecular poate ajuta la reducerea semnificativă a inflamațiilor din organism prin neutralizarea cauzelor care le declanșează
H2 poate descompune moleculele de acid organic, deșeurile care apar în timpul funcționării metabolismului (cum ar fi acidul lactic produs în mușchi după un efort mare).
H2 poate neutraliza un număr mare de toxine, inclusiv metalele grele care sunt cancerigene și organismul nu le poate descompune sau metaboliza.
H2 ar putea proteja celulele sănătoase de efectele toxice ale chimioterapiei și ale medicamentelor, fără a interfera cu acțiunea medicamentelor.
Apa, în mod normal, are în compoziția sa 15-20 de molecule cu o formă total neregulată. Prin ionizare, apa își restrânge moleculele de până la 3 ori, fiind formată din molecule cu formă definită: hexagonală. Din această
cauză, absorbția apei ionizate este mult mai rapidă. Iar rezultatul este o hidratare intensă. Fiind apă alcalină ionizată, este mai repede absorbită de organism.

Hidrogenul,
combustibilul vieții

Biochimistul Albert Szent-Gyoryi, deținător al Premiului Nobel, a declarat că, dacă există un combustibil al vieții, acesta este hidrogenul. Și nu oxigenul, așa cum se presupune în general.
Cea mai mare cantitate de
hidrogen este stocat în ficat
Hidrogenul este direct
răspunzător de detoxifierea
organismului
Inhalarea a 4% hidrogen
scade riscul de accident
vascular cerebral
Hidrogenul transportă ioni
negativi și ajută la reglarea
pH-ului natural al corpului
Malul mării este terapeutic
pentru că valurile eliberează
constant ioni negativi în aer
Hidrogenul, odată inhalat, este
absorbit și utilizat instant
de celulele corpului uman

Miracolul din
Germania și Japonia

Pentru că Mama Natură are resurse nelimitate care ne ajută să ne ducem viața pe Pământ, și pentru că ne oferă numai ce este bun, ne-am lăsat și noi inspirați de miracolele ei.
În 1992 a fost descoperită apă în satul Nordenau din Germania, într-o mină de argilă din fața Hotelului Tommes. Au fost oameni care au văzut cum alte persoane consumau apă de acolo și se recuperau rapid după diferite boli de care sufereau. Prin urmare, au început să numească apa „Wunderwasser”. Sau apă miraculoasă. Cu toate acestea, Institutul de Igienă din Gelsenkirchen nu a putut explica de ce această apă are rezultate atât de bune și ajută la recuperarea rapidă și la însănătoșirea grabnică. Li se părea că apa nu era remarcabilă în niciun fel. Așa că au trimis probe de apă pentru analiză către profesorul Shirahata de la Universitatea Kyushu (Laboratorul de tehnologie de reglare celulară). Acesta a fost locul în care s-a făcut o descoperire revoluționară. Profesorul a descoperit că apa de la Nordenau diferă de orice altă apă, deoarece conține hidrogen activ. Cu alte cuvinte, apa, fiind bogată în hidrogen molecular-H2, era ionizată natural. Această descoperire a declanșat un val de cercetări privind efectul hidrogenului molecular asupra sănătății noastre.
În sud-vestul Japoniei există un oraș, Hita City, înconjurat de munți. Acolo se crede că există cea mai pură și curată apă din lume. Ploaia care se revarsă peste munții din jur este purificată prin multe straturi din pământ, straturi ce servesc drept filtru natural. Astfel, când apa ajunge, în cele din urmă, în adâncurile subterane, este atât de proaspătă, încât se transformă într-o adevărată comoară lichidă, plină de mineralele atât de necesare organismului. Acolo jos, în adâncuri, așteaptă liniștită să fie descoperită apa alcalină ionizată natural. S-au făcut numeroase teste și studii pe această apă. Nici nu este de mirare, având în vedere beneficiile declarate ale localnicilor.
De la prima înghițitură până la absorbția celulară.
Hidratarea cu apă alcalină
ionizată natural
Spre deosebire de apa ionizată obținută prin electroliză, în apa alcalină ionizată natural sunt adăugate molecule de H2, nu sunt separate cele de H2O. Acest lucru este din start un plus al apei alcaline ionizate natural. Procesul prin care ajută organismul este următorul:
Apa de la rețeaua de distribuție trece prin cele 4 sau 6 sisteme de filtrare Finaqua. Pe drumul spre robinet, pe lângă faptul că este curățată de elemente nocive, ea este îmbogățită cu hidrogen molecular și minerale alcaline. Astfel, apa simplă se transformă în apă ionizată natural, alcalină și antioxidantă. Odată consumată, aceasta ajunge în organism unde moleculele de hidrogen sunt absorbite de celule, rezultând astfel o hidratare mult mai rapidă și mai eficientă, care favorizează producția de antioxidanți.

Ce ne oferă apa alcalină ionizată
natural

Apă antioxidantă
Antioxidanții pot proteja celulele și țesuturile umane împotriva daunelor cauzate de anumite molecule, cum ar fi radicalii liberi. Prin urmare, aceștia nu numai că sunt capabili să minimizeze riscul de a face cancer, ci și să prevină și să lupte împotriva diabetului. Se demonstrează eficiența în inhibarea daunelor ADN-ului datorate stresului oxidativ.
Apă alcalină
Antioxidanții pot proteja celulele și țesuturile umane împotriva daunelor cauzate de anumite molecule, cum ar fi radicalii liberi. Prin urmare, aceștia nu numai că sunt capabili să minimizeze riscul de a face cancer, ci și să prevină și să lupte împotriva diabetului. Se demonstrează eficiența în inhibarea daunelor ADN-ului datorate stresului oxidativ.
Mama Natură ne-a ajutat enorm prin faptul că a creat acest miracol al apei alcaline ionizate natural. Inspirația pentru filtrele Finaqua a venit din sentimentul de bine pe care cuvântul „mulțumesc” îl aduce. Ne-am imaginat cum ar fi să spună corpul nostru acest cuvânt. Ce ar însemna el? Acest „mulțumesc” al organismului înseamnă mult mai mult decât acel „mulțumesc” pe care îl primim din partea unei persoane. Organismul ne rămâne mereu fidel dacă îl ajutăm. Și dorința noastră a fost să te ajutăm să îl susții sănătos.
Când ne spune organismul: „Mulțumesc”?
Pentru că Natura a aranjat lucrurile în așa fel încât să ne ofere numai sănătate, am vrut să facem și noi același lucru prin crearea acestor filtre. Finaqua are ca scop să îți ofere tot secretul Naturii. În aceste filtre am pus totul. Ne-am lăsat purtați de visuri și dorințe, iar pentru că am fost perseverenți și ambițioși cu scopul nostru, Natura ne-a dat o binevenită mână de ajutor. Prin consumarea unui pahar de apă Finaqua poți simți toate aceste beneficii.

Beneficii ale consumului de apă alcalină ionizată natural

 • Detoxifică organismul
 • Crește energia și suprimă oboseala
 • Hidratează în profunzime organismul
 • Reduce simptomele de anxietate, deoarece ajută la păstrarea echilibrului chimic din organism
 • Poate ajuta la îmbunătățirea nivelului glicemiei, al colesterolului și trigliceridelor
 • Poate scădea fluxul sangvin cauzat de dializă
 • Poate accelera vindecarea leziunilor ischemice
 • Îmbunătățește metabolismul
 • Ajută la prevenirea bolilor de inimă
 • Previne îmbătrânirea celulară
 • Curăță stomacul și colonul
 • Oferă vitalitate tenului
 • Accelerează excreția melaninei și previne acumularea acesteia în vezică.
 • Ajută la menținerea sistemul imunitar în parametri normali

Dintre „electroliză” și „natural” noi alegem „natural”

Ionizatoare
Electroliza apei este procesul prin care apa se descompune în oxigen și hidrogen gazos, fiind supusă unor impulsuri electrice. Acest proces presupune separarea moleculei de H2O în ioni de hidrogen H+ și ioni de hidroxil OH-. Ionizatoarele alcaline care funcționează prin electroliză transportă ionii de hidroxil (OH-) prin electrolit de la catod la anod, hidrogenul fiind generat pe partea catodului. Acesta preia din electronii ce rămân în partea anodului și astfel apa conține mai mult hidrogen molecular. Dezavantajul major al acestui proces este acela ca se consumă foarte multă energie pentru a separa hidrogenul de oxigen, iar costurile pentru astfel de aparate sunt mari. În plus, separarea hidrogenului de oxigen „sărăcește” apa de hidrogen molecular, iar organismul are nevoie de substanțe în plus, nu în minus.
Sistem de filtrare Finaqua
Este un sistem de filtrare ușor de montat, care nu are nevoie de surse de curent, nu ocupă spațiu pe blatul din bucătărie și îți aduce beneficii financiare pe termen lung. Cel mai mare avantaj al sistemului de filtrare Finaqua este acela că nu separă hidrogenul de oxigen, ci adaugă molecule de hidrogen în apă, ceea ce îi aduce un plus de valoare prin hidratarea profundă a organismului. Ionizarea are loc natural, prin cele 4 sau 6 stadii de filtrare care curăță și purifică apa și o îmbogățește cu minerale alcaline și hidrogen molecular. Apa Finaqua este o apă inspirată din pașii pe care apa de la Nordenau sau cea de lângă Hita City îi urmează pentru a se transforma în magie de sănătate alcalină, antioxidantă și ionizată natural. Practic, Finaqua îți aduce apa pură de izvor, ionizată natural, direct la robinet.
Există două modalități de a obține apă ionizată:
prin electroliză sau prin folosirea unor filtre naturale.
Cu atât de multe tipuri de apă la discreție, tentația de a consuma orice altceva decât apă sănătoasă este mare. A alege o apă alcalină ionizată natural, însă, îți poate garanta o viață mai bună și mai sănătoasă alături de cei dragi.
Ce ție nu-ți place, organismului nu-i face
Apa plată, simplă, obișnuită, ne hidratează organismul, dar neavând proprietățile apei îmbogățite cu minerale alcaline și hidrogen molecular, nu ne poate ajuta să obținem toate aceste atuuri fantastice pe care apa alcalină ionizată natural ni le oferă. Și pentru că sănătatea este pe primul loc, fără ea nefiind capabili să ne trăim viața așa cum ne dorim, noi credem că merită să fim atenți la ceea ce consumăm. Mergând pe principiul „ce ție nu-ți place, altuia nu face”, nu-i oferi organismului ceea ce nu ai vrea sa primești de la el.
Totul, în natură, este un circuit, un bumerang Iar ceea ce oferim, primim la schimb înapoi Oferă-i organismului tău apă sănătoasă, hidratantă, ionizată natural