Consultanta rapida: 0767 280 280
Contul tău Finaqua
|
0
0%
Apa microstructurată obținută din filtrele de apă Finaqua

Apa
microstructurată
,
supereroul
hidratării

Apa se regăsește în tot ceea ce bem și în aproape tot ceea ce mâncăm. Are un rol substanțial pentru supraviețuire și, totuși, este atât de puțină. 97% din totalul apei de pe planetă este în oceane, mări sau lacuri. 2% este captivă în ghețari, iar 1% este destinată consumului umanității. Acest 1%, însă, are o putere fantastică și pare a fi o resursă nelimitată. Pare doar.

Apa de izvor, dragoste la prima gustare

Cea mai pură apă de consum se găsește, fără doar și poate, în izvoare, unde gustul curat și dulce al pârâului care își face loc printre rocile munților este cel mai bun. Atât de bun și de sănătos, încât după ce vei gusta din apa aceasta, vei dori să îi rămâi fidel. La fel ca noi!

Cel mai important lucru este, clar, hidratarea

Cunoști și tu piața: apă plată, apă minerală, apă îmbogățită cu antioxidanți, apă cu arome, apă de tot felul. Și atunci, printre atâtea sortimente de apă, care este cea mai bună? Apa nu este doar un simplu lichid gustos, ci este substanța care ne ține în viață prin hidratarea organismului. Iar cea mai bună hidratare o face apa microstructurată, îmbogățită cu molecule de hidrogen.
Beneficii dovedite științific
De-a lungul timpului, s-au studiat efectele apei îmbogățite cu hidrogen molecular pentru a vedea dacă este, într-adevăr, benefică. Le-am urmărit și noi pentru a ști ce să înglobăm în tehnologia filtrelor Finaqua.
Sport
Sportivii au nevoie de un alt nivel de hidratare față de o persoană care nu depune efort fizic, în special din cauza transpirației care cauzează eliminarea apei din organism și poate duce la deshidratare. Apa simplă, însă, pentru că este mai „grea”, nu reușește să hidrateze suficient celulele, motiv pentru care, sportivii au nevoie de apă microstructurată. Aceasta crește nivelul de energie, reduce inflamațiile și ajută la diminuarea timpului de recuperare după antrenamente intense. Hidratarea are loc la nivel celular, atât în muschi, cât și în întregul organism, motiv pentru care, consumul de apă îmbogățită cu hidrogen molecular nu doar că hidratează mai bine, dar te ajută și să nu te simți „greu” când bei apă în timpul antrenamentelor.
Tratamente
Un studiu publicat în anul 2011 de Medical Gas Research și efectuat pe 49 de persoane care au urmat un tratament cu radioterapie pentru tratarea cancerului la ficat, a evidențiat faptul că, după 6 săptămâni de consumat apă microstructurată (în timpul radioterapiei), potențialul de oxidare a sângelui s-a menținut în limite normale, iar nivelul de metaboliți reactivi ai oxigenului din sânge era mult mai scăzut decât în cazul consumului de apă „simplă”. Astfel, calitatea vieții în timpul radioterapiei și după, a crescut. Acest nivel a fost semnificativ îmbunătățit față de grupul de control care a primit apă obișnuită. Nu s-au observat, în schimb, diferențe în răspunsul tumorii la radioterapie între cele două grupuri.
Sănătate
Un alt studiu, de 10 săptămâni, publicat de Societatea Americană de Biochimie și Biologie Moleculară în anul 2013 în Journal of Lipid Research a evidențiat niveluri scăzute ale colesterolului rău și niveluri ridicate ale celui bun și creșterea activității antioxidante în timpul consumului de apă îmbogățită cu hidrogen molecular. Motivul este foarte simplu. Hidratarea intensă și corectă a dus la funcționarea optimă a organismului și eliminarea mai ușoară a toxinelor din corp. Apa microstructurată, pentru că oxigenează și hrănește foarte bine celulele, are efect antioxidant, oferindu-le acestora energia de care au nevoie pentru a funcționa optim și pentru a ne proteja organismul așa cum trebuie.
Apa microstructurată hrănește
organismul cu bunătăți de la Natură
Inspirați din Natură, am „furat” rețeta creării unei ape pure, sănătoase și cât mai naturale, așa cum găsești la izvor. Ne-am dorit și ne-am gândit cum să aducem sănătatea mai aproape de fiecare om. Și din această dorință sprijinită de Natură au apărut filtrele Finaqua. Pe lângă alcalinitatea oferită apei, acestea îi oferă antioxidanți și microstructură.
Vorbind la nivel molecular și chiar atomic, apa microstructurată este foarte fină, cu molecule mici, calități care ajută la hidratarea mai rapidă a organismului. Astfel că apa rezultată din filtrele Finaqua este puternic sănătoasă.
Totul pentru că ne dorim să îți oferim în fiecare pahar un întreg complex de beneficii pentru sănătate. Principalul avantaj este faptul că microstructura apei Finaqua este rezultată din procese naturale, mecanice.
Dacă majoritatea filtrelor de apă antioxidantă și alcalină folosesc principiul electrolizei, noi am decis să oferim aceste proprietăți prin adăugarea de minerale alcaline (în cazul alcalinizării) și de hidrogen molecular (în cazul apei antioxidante).

Beneficiile consumului de apă
îmbogățită cu hidrogen molecular

Este bogată în antioxidanți
Această calitate ajută la reducerea inflamațiilor și prevenirea îmbătrânirii celulare, astfel încât tu să te poți bucura de viață
Întărește sistemul imunitar
Prin hidratarea intensă, ajută la asimilarea vitaminelor și mineralelor necesare pentru un sistem imunitar puternic, astfel încât să ai energie și să fii protejat de boli
Sprijină metabolismul
Hidratarea celulară profundă ajută la reglarea funcțiilor digestive și arderea mai bună a caloriilor
Reduce stresul oxidativ
Ceea ce îmbunătățește funcționarea sistemului nervos, pentru o memorie mai bună și o stare de spirit perfectă
Reduce colesterolul
Astfel, previne dezvoltarea altor tulburări din cauza colesterolului crescut, cum sunt problemele cardiace
După toate beneficiile pe care le oferă apa îmbogățită cu hidrogen molecular este de la sine înțeles de ce am vrut să creăm un filtru care să îți aducă direct la robinet apă pură, bogată și plină de sănătate. Cum era să ignorăm acest dar al Naturii? S-ar fi pierdut prea multe. Pentru că nu oricine are acces la un izvor precum cele din Germania sau Japonia, filtrele Finaqua sunt menite să îți vină în ajutor. Te poți bucura de apă bogată și extrem de benefică pentru sănătate chiar la tine acasă, direct de la robinet.
alcalină
Diferența dintre filtrele Finaqua și alte metode de obținere a apei microstructurate este că filtrele noastre oferă apă îmbogățită cu hidrogen molecular și nu separă moleculele de hidrogen și oxigen. Ceea ce reprezintă un avantaj, deoarece aduce un plus de sănătate apei pe care o consumi.
antioxidantă
microsctructurată
Cu toții căutăm să ne potolim setea repede Dar faptul că bem un pahar de apă înseamnă că ne-am hidratat cu adevărat?
Apa microstructurată este mult superioară apei obișnuite deoarece are această proprietate fantastică de hidratare rapidă și intensă. Având în vedere că apa obișnuită rămâne mai mult timp între celule, ajungând târziu în interiorul acestora și fiind eliminată repede, am spune că lipsa senzației de sete nu înseamnă neapărat că ne-am hidratat corespunzător.
Am îmbrățișat secretul antioxidanților și am creat ingredientul potrivit care să ajute la prevenirea îmbătrânirii premature