Consultanta rapida: 0767 280 280
Contul tău Finaqua
|
0
0%
Sisteme filtrare apa robinet | Apa alcalina antioxidanta
Baterii sisteme de filtrare
BATERIE 3 FLUXURI

Baterii sisteme de filtrare
BATERIE 3 FLUXURI

Bateria cu 3 căi asigură atât furnizarea apei reci și a apei calde precum si cea a apei filtrate de către un filtru de apă sau de un sistem cu osmoză inversă, montat lângă sau sub chiuveta din bucătarie

1000
reducere
20
800
Rate lunare
de la 66,67

Baterie Bucătărie Premium cu 3 Cai - Apa Caldă, Rece și Apă Filtrată

Transformă-ți bucătăria într-un spațiu mai funcțional și elegant cu această baterie de bucătărie de înaltă calitate. Cu 3 cai de furnizare a apei, această baterie inovatoare îți oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a face față celor mai exigente sarcini

 

Caracteristici Principale:

 

Trei Fluxuri de Apă într-un Singur Dispozitiv: Cu această baterie, ai acces instant la apă caldă pentru spălare, apă rece pentru uz caznic, și un flux dedicat pentru apă filtrată, păstrând calitățile naturale ale apei.

 

Design Elegant și Durabil: Finisajul din oțel inoxidabil de înaltă calitate asigură o durabilitate deosebită și un aspect estetic de excepție care se potrivește perfect în orice bucătărie modernă.

 

Manere Separate pentru Controlul Fluxurilor: Această baterie dispune de două mânere separate, unul pentru apa caldă și apă rece, iar cel de-al doilea mâner este dedicat controlului fluxului de apă filtrată, asigurându-ți un control precis.

 

Compatibilitate și Simplitate la Montaj: Bateria este proiectată pentru a se potrivi pe orice chiuvetă cu o gaură standard de 35 mm, iar accesoriile de instalare sunt incluse, facilitând montajul pe chiuveta sau blatul de bucătărie.

 

Un Singur Dispozitiv pentru Toate Nevoile Tale

Cu această baterie inovatoare, nu mai este necesară instalarea a două baterii separate pentru apa caldă/rece și apă filtrată. Prin intermediul unui singur dispozitiv, economisești timp și spațiu, având acces instant la toate tipurile de apă de care ai nevoie în bucătăria ta. Aceasta este soluția perfectă pentru a face față provocărilor tale zilnice.

 

 

Salvarea planetei
începe cu tine
Nu mai cumpăra plastic
care să ajungă în natură
Acțiunile noastre individuale sunt cele care
contează.
Astăzi, este evident că planeta noastră este în
pericol.
Orice sticlă care nu ajunge să îmbolnăvească
natura îi acordă timp planetei să se recupereze
pentru noi și generațiile următoare.
Află câți bani salvezi și
cât plastic NU va ajunge în natură,
folosind filtrele Finaqua