Consultanta rapida: 0767 280 280
Contul tău Finaqua
|
0
0%
Sisteme filtrare apa robinet | Apa alcalina antioxidanta
Baterii sisteme de filtrare
BATERIE 4 FLUXURI CAP EXTENSIBIL

Baterii sisteme de filtrare
BATERIE 4 FLUXURI CAP EXTENSIBIL

Bateria cu 4 fluxuri și cap de duș retractabil de la Finaqua este soluția perfectă pentru o experiență de hidratare superioară. Cu două moduri de curgere a apei și comenzi separate pentru fluxurile filtrate, este opțiunea ideală pentru confortul în bucătărie.

1.350
Rate lunare
de la 112,50

Descoperă noua baterie de la Finaqua, concepută pentru a oferi un nivel înalt de confort și funcționalitate în bucătăria ta. Această baterie inovatoare este compatibilă cu filtrele de apă Finaqua și dispune de 4 fluxuri de apă, precum și un cap de duș retractabil, cu pipă flexibilă. Aceasta are două moduri de curgere a apei din pipa principală și comenzi separate pentru fluxurile de apă filtrată

Bateria este disponibilă în două culori elegante - inox sau negru - pentru a se potrivi perfect cu designul bucătăriei tale. Vine împreună cu toate accesoriile necesare pentru montaj și adaptoare pentru a asigura compatibilitatea cu orice sistem de filtrare Finaqua. Cu această baterie, vei aduce un plus de confort și eficiență în bucătăria ta, transformând experiența ta de utilizare a apei filtrate într-una plăcută și convenabilă.

Salvarea planetei
începe cu tine
Nu mai cumpăra plastic
care să ajungă în natură
Acțiunile noastre individuale sunt cele care
contează.
Astăzi, este evident că planeta noastră este în
pericol.
Orice sticlă care nu ajunge să îmbolnăvească
natura îi acordă timp planetei să se recupereze
pentru noi și generațiile următoare.
Află câți bani salvezi și
cât plastic NU va ajunge în natură,
folosind filtrele Finaqua