Consultanta rapida: 0767 280 280
Contul tău Finaqua
|
0
0%
Sisteme filtrare apa robinet | Apa alcalina antioxidanta
Baterii sisteme de filtrare
BATERIE 5 FLUXURI PIPA ROTUNDA

Baterii sisteme de filtrare
BATERIE 5 FLUXURI PIPA ROTUNDA

Bateria Finaqua cu 5 fluxuri de apă oferă versatilitate și funcționalitate superioară în bucătăria ta. Cu 2 fluxuri pentru apă caldă și rece de uz menajer și 3 fluxuri pentru apă filtrată, această baterie îți permite să te bucuri de o varietate de opțiuni de hidratare și utilizare

 

1.550
Rate lunare
de la 129,17

Descoperă noua baterie Finaqua, concepută pentru a îmbunătăți experiența ta în bucătărie și pentru a te ajuta să te bucuri de o apă curată și proaspătă în fiecare zi. Această baterie inovatoare este compatibilă cu filtrele de apă Finaqua și dispune de 5 fluxuri de apă, oferindu-ți o varietate de opțiuni pentru diferitele tale nevoi de hidratare și utilizare.

Cu 2 fluxuri dedicate pentru apă caldă și rece de uz menajer și 3 fluxuri pentru apă filtrată, poți selecta cu ușurință tipul de apă în funcție de preferințele tale. Cele trei fluxuri de apă filtrată sunt comandate separat prin rotirea manetei din partea stângă, oferindu-ți control total asupra calității și utilizării apei filtrate.

Bateria vine împreună cu toate accesoriile necesare pentru montaj și adaptoare pentru a fi compatibilă cu orice sistem de filtrare Finaqua, asigurându-ți o instalare ușoară și fără probleme. Cu această baterie Finaqua, vei aduce un plus de confort, funcționalitate și calitate în bucătăria ta, transformând experiența ta de utilizare a apei filtrate într-una plăcută și eficientă.

Salvarea planetei
începe cu tine
Nu mai cumpăra plastic
care să ajungă în natură
Acțiunile noastre individuale sunt cele care
contează.
Astăzi, este evident că planeta noastră este în
pericol.
Orice sticlă care nu ajunge să îmbolnăvească
natura îi acordă timp planetei să se recupereze
pentru noi și generațiile următoare.
Află câți bani salvezi și
cât plastic NU va ajunge în natură,
folosind filtrele Finaqua