Consultanta rapida: 0767 280 280
Contul tău Finaqua
|
0
0%
Sisteme filtrare apa robinet | Apa alcalina antioxidanta
Baterii sisteme de filtrare
BATERIE VIRKA 4 FLUXURI

Baterii sisteme de filtrare
BATERIE VIRKA 4 FLUXURI

Bateria VIRKA este soluția ideală pentru bucătăria dvs. dacă vă doriți sau aveți deja un sistem de filtrare pentru apa potabilă. Aceasta dispune de 4 cai pentru a furniza atât apă caldă, cât și apă rece, dar și două tipuri de apă filtrată. Este compatibilă cu sistemele de filtrare ce oferă două tipuri de apă filtrată, astfel încât te poți bucura de o varietate de opțiuni de hidratare și gătit.

1770
reducere
20
1.416
Rate lunare
de la 118,00

Descoperă Bateria de Bucatarie VIRKA cu 4 Cai: Pentru apă calda, apă rece si doua tipuri de apă filtrată.

 

Bateria VIRKA este soluția ideală pentru bucătăria dvs. dacă vă doriți sau aveți deja un sistem de filtrare pentru apa potabilă. Aceasta dispune de 4 căi pentru a furniza atât apă caldă, cât și apă rece, dar și două tipuri de apă filtrată. Este compatibilă cu sistemele de filtrare ce oferă două tipuri de apă filtrată, astfel incat te poți bucura de o varietate de optiuni de hidratare și gatit.

 

Durabilitatea si rezistenta sunt caracteristici cheie ale bateriei noastre de bucatarie. Fabricata cu cele mai bune materiale, aceasta este conceputa sa reziste in timp si sa ofere performante excelente. Instalarea este usoara si rapida, astfel incat poti sa te bucuri de beneficiile sale fara efort.

 

Cu tehnologia noastra Metal Free®, vei experimenta apa de inalta calitate, fara gusturi neplacute, mirosuri sau reziduuri. Partea interna a bateriei este realizata din plastic certificat NSF®, evitand astfel contaminarea apei filtrate cu metale. Asadar, vei avea mereu apa pura si de cea mai inalta puritate pentru toate nevoile tale din bucatarie.

 

 

1280

 

Salvarea planetei
începe cu tine
Nu mai cumpăra plastic
care să ajungă în natură
Acțiunile noastre individuale sunt cele care
contează.
Astăzi, este evident că planeta noastră este în
pericol.
Orice sticlă care nu ajunge să îmbolnăvească
natura îi acordă timp planetei să se recupereze
pentru noi și generațiile următoare.
Află câți bani salvezi și
cât plastic NU va ajunge în natură,
folosind filtrele Finaqua