Consultanta rapida: 0767 280 280
Contul tău Finaqua
|
0
0%
Fitrarea apei cu filtrele Finaqua, concepute în România

Filtrarea apei cu ajutorul
tehnologiilor „împrumutate” din Natură

Finaqua - cea mai bună modalitate de a avea grijă de sănătatea ta și a familiei tale

Apa este unul dintre cele 4 elemente ale naturii care, alături de aer, foc și pământ, are rolul de a întreține viața. Fie că vorbim de plante, animale sau oameni, cu toții avem nevoie de APĂ pentru a supraviețui. Însă nu orice apă întreține viața, iar Natura este singura care știe și poate să ne ofere cele mai bune elemente care să ne ajute să trăim sănătoși.
Filtrele Finaqua, concepute în România pentru apa din România
În ultimele decenii am luat prea puțin în serios apa pe care o bem. Asta pentru că trăim într-o societate în care avem apă la tot pasul, la dispoziția noastră, 24 de ore din 24. Însă acea apă e departe de cea pe care ne-o oferă izvoarele curate care joacă unul dintre cele mai importante roluri, acela de a crea și întreține viața. Iar aici am decis să intervenim noi, Finaqua. Să le oferim înapoi oamenilor apa de care au nevoie. Apa ionizată natural, alcalină, antioxidantă și microstructurată. Nu e un moft. E un alt stil de viață, cel corect, cel care alimentează sănătatea și ne garantează longevitate.

Natura ne-a învățat că apa poate crea la fel de ușor cum poate distruge

În eforturile sale de expansiune și evoluție, omenirea a murdărit apa

Încă de la începuturile sale, omenirea a pus mare preț pe apă, motiv pentru care primele așezări omenești au fost create lângă sursele de apă oferite de natură. Oamenii s-au așezat lângă izvoare, râuri, lacuri și oceane. Au făcut-o nu din comoditate, ci pentru că știau că succesul prosperității stă în resursele inepuizabile pe care apa le poate oferi. Știau că apa nu este doar hidratare pentru om, ci și o resursă inepuizabilă de hrană. Așa că apa a fost cea care a făcut posibilă dezvoltarea umanității. Prin agricultură, pescuit, vânat și, ulterior, negoț. Locurile cu surse de apă curată erau cele mai bogate și mai căutate. Războaie întregi au fost câștigate nu cu armate uriașe, ci cu ajutorul apei, printr-un simplu gest, acela de a opri alimentarea cu principala sursă de viață a citadelelor atacate.
Sute de ani, întreaga umanitate s-a luptat pentru apă și a folosit-o în tacticile sale de expansiune. De la vasul de ceramică la sticla de plastic omenirea a trecut prin multe schimbări care să o ajute să mute apa dintr-un loc în altul. Să o aibă cât mai aproape, să îi fie la dispoziție tot timpul. Urbanizarea, evoluția tehnologică și revoluția industrială, au transformat apa într-o banalitate. Am început să o exploatăm, să o murdărim, să nu o mai apreciem. Iar azi, apa care în trecut era venerată, acum este poluată și plină de deșeuri. Însă ea continuă să fie cea care creează și întreține viața. Să fie principala sursă de hidratare și una dintre puținele elemente fără de care noi nu am exista azi.
CUM ÎNTREȚINE APA VIAȚA?

Cine strânge după om?

Revoluția Industrială a însemnat pentru omenire cel mai important pas spre o viață plină de confort și siguranță. Însă toate lucrurile inventate au venit și cu efecte negative asupra naturii. Timp de sute de ani, omul a aruncat sub preșul naturii cantități uriașe de deșeuri. Plasticul care ne poartă apa a ajuns, paradoxal, chiar în sursele de apă potabilă. Am aruncat în râuri și am îngropat în pământ miliarde de tone de greșeli ale umanității, crezând că vor dispărea de la sine. Abia după prea mult timp am înțeles că sticla de plastic pe care am aruncat-o azi în râul din spatele casei va dispărea peste sute de generații. Ne-am bazat pe natură că va curăța după noi. Așa că am continuat să o sufocăm cu amprenta noastră de carbon. Iar unul dintre cele mai mari pericole pentru mediul înconjurător este însuși plasticul din care bem apă pentru a ne menține viața.
Robinetul, sursă de apă artificială și hidratare „murdară”
Apa este cea care poartă cu ea natura, iar natura poartă în ea apa. Este simbioza perfectă de care ne folosim azi pentru a aduce în casele românilor principala sursă de hidratare, apa. Atunci când am decis să ne concentrăm toate eforturile pe sisteme performante de filtrare a apei știam deja că această banală substanță este cel mai vital nutrient din dieta noastră. Însă nu orice apă ne menține sănătoși.
Viața la oraș ne ține departe de natură. Izvoarele și râurile cu apă antioxidantă și alcalină sunt, de cele mai multe ori, departe de noi. De aceea, cea mai la îndemână opțiune este să bem apa de la robinet. Deși nu este cea mai sănătoasă, aproximativ 40% dintre români beau apă de la robinet, nefiltrată, zilnic. 7,6 milioane de copii, adulți sau persoane în vârstă care beau apă direct din rețelele de distribuție. 15 milioane de litri de apă plină de clor, rugină și impurități care „hidratează” zilnic România. Am crede că nu e așa de grav. În definitiv, sunt rare cazurile în care apa poate cauza decesul. Însă exact ca în cazul alimentației nesănătoase unde treptat, în fiecare zi, organismul se degradează declanșând diferite boli, exact așa și în cazul hidratării, consumul unei ape „murdare”, poate favoriza în timp probleme de sănătate.
VEZI CUM TE AFECTEAZĂ
APA DE LA ROBINET
În fiecare minut, omenirea aruncă în natură peste un milion de sticle de apă din plastic
Doar de apă. La acestea adăugăm pungile de plastic, sticlele de suc, ambalajele pentru produse cosmetice și multe altele
În goana noastră după hidratare, am ajuns să pedepsim însăși sursa apei, natura. Atunci când nu bem apă de la robinet, pentru că știm că nu este sănătoasă, bem apă îmbuteliată pentru că avem tendința să credem că este cea mai bună soluție pentru noi. În realitate, însă, nu doar că nu ne protejăm, dar și distrugem natura. Și atunci cum putem să bem apă mai bună, mai sănătoasă, mai naturală și care „să nu polueze”?

Cea mai convenabilă și accesibilă soluție este apa filtrată direct de la rețeaua de distribuție. O astfel de apă nu doar că va reduce amprenta de carbon, dar are și capacitatea de a-ți oferi exact apa de care ai nevoie, cea cu proprietăți alcaline și antioxidante.
Ce apă te ajută să îți păstrezi
sănătatea și să protejezi natura?
Apa Finaqua,
inspirată de la Mama Natură
Apa
alcalină
Apa alcalină este o apă cu un pH de 9,5 care ajută organismul să lupte mai bine împotriva substanțelor acide pe care le consumăm zilnic. În natură, apa este alcalinizată printr-un proces extrem de simplu. Atunci când apa de izvor curge peste roci poroase, va prelua din mineralele organice alcaline de pe acele roci și va deveni o apă cu pH mare. La fel funcționează și tehnologia Finaqua, care alcalinizează apa natural, fără intervenții artificiale.
Apa
antioxidantă
Consumul de alimentele bogate în antioxidanți sunt cele mai la modă cure de detoxifiere. Cu toții căutăm să ne curățăm organismul de radicalii liberi care ne afectează sănătatea și viața, iar, din fericire, apa antioxidantă reușește cu succes să lupte împreună cu organismul împotriva factorilor dăunători care ne înconjoară zilnic de la alimente la poluare și stres. Apa Finaqua are un potențial de reducere a oxidării de 10 ori mai bun decât apa de la robinet.
Apa
microstructurată
Apa microstructurată este cea care ne-a învățat că apa nu este doar un lichid banal pe care trebuie să îl bem pentru a supraviețui. Apa nu ne ajută doar să rămânem în viață, ci ne și îmbunătățește viața. O astfel de apă are o structură moleculară ce îi permite să hidrateze chiar și cea mai însetată celulă a corpului uman. Este o apă folosită în special în timpul sportului, dar care reușește cu brio să ne mențină sănătoși, chiar și în timpul activităților zilnice.
Apa
ionizată natural
Apa ionizată este recunoscută pentru proprietățile sale puternic alcaline care ne ajută să avem un stil de viață sănătos. Însă majoritatea proceselor de ionizare moderne au loc prin electroliză, asta în condițiile în care natura ne-a învățat că ionizarea poate avea loc și natural, prin procedee simple și ușoare. Asta am încercat să facem și prin apa Finaqua, să oferim aceleași proprietăți ale apei ionizate, dar mai bune, mai naturale.
Apa
cu pH Neutru
Apa alcalină este o apă cu un pH de 9,5 care ajută organismul să lupte mai bine împotriva substanțelor acide pe care le consumăm zilnic. În natură, apa este alcalinizată printr-un proces extrem de simplu. Atunci când apa de izvor curge peste roci poroase, va prelua din mineralele organice alcaline de pe acele roci și va deveni o apă cu pH mare. La fel funcționează și tehnologia Finaqua, care alcalinizează apa natural, fără intervenții artificiale.
Apa pe care o bei este mai
importantă decât crezi!
Un stil de viață sănătos cere atenție la dietă, sport, timp petrecut în natură, dar și consumarea unei ape curate, alcaline, benefice organismului. Cu ajutorul apei Finaqua te vei putea hidrata corespunzător atât la domiciliu, dar și când ieși cu bicicleta pe munte. Acum este ușor să scapi de impuritățile apei cu ajutorul naturii, cea care ne-a inspirat să creăm sistemele de filtrare perfecte.
TEHNOLOGIA
DE FILTRARE FINAQUA