Consultanta rapida: 0767 280 280
Contul tău Finaqua
|
0
0%
Sisteme filtrare apa robinet | Apa alcalina antioxidanta
Sistem filtrare apă potabilă
FINAQUA DIAMOND

Sistem filtrare apă potabilă
FINAQUA DIAMOND

Dacă ești în căutarea unei surse de apă filtrată pură, Finaqua DIAMOND este răspunsul. Acest sistem de filtrare prin osmoză inversă oferă două tipuri de apă filtrată: apă purificată și apă alcalină antioxidantă cu pH 9,4. Este echipamentul pe care l-ai visat pentru a te bucura de gustul și beneficiile unei apei de înaltă calitate chiar în bucătăria ta.

3450
reducere
30
2.415
Rate lunare
de la 201,25

 

 

 

Sistem de filtrare prin osmoză inversă Finaqua DIAMOND cu pompă booster

 

2 Tipuri de apă filtrată cu noul sistem Finaqua DIAMOND cu osmoză inversă.

 

Dacă căutați sursa perfectă de apă potabilă, Finaqua DIAMOND este răspunsul. Acest sistem de filtrare prin osmoză inversă oferă două tipuri de apă filtrată: apă purificată și apă alcalină antioxidantă cu pH 9,4. Este echipamentul pe care l-ai visat pentru a te bucura de gustul și beneficiile unei apei de înaltă calitate chiar în bucătăria ta.

 

Caracteristici Remarcabile:

Siguranță Extremă: Finaqua DIAMOND pune siguranța pe primul loc. Cu o membrană de osmoză inversă care permite doar moleculelor de apă să treacă, virușii și bacteriile nu au nicio șansă. 

 

Apă Alcalină Antioxidantă: Datorită tehnologiei Finaqua  apa purificată devine alcalină, cu un pH de 9,4. Aceasta aduce echilibru în viața ta și adaugă o notă sănătoasă apei pe care o vei consuma.

 

Instalare Simplă: Nimeni nu vrea să-și transforme bucătăria într-un șantier. Finaqua DIAMOND este conceput pentru a se potrivi sub chiuvetă, fără a ocupa spațiu prețios. De asemenea, vei avea montată pe chiuveta sau pe blatul din bucătărie, o baterie cromată elegantă pentru a avea acces rapid la cele două tipuri de apă filtrată.

 

Înlocuire Ușoară a Cartușelor Filtrante: Acest sistem vă oferă acces constant la apă de înaltă calitate, iar înlocuirea cartușelor este un proces simplu. Filtrele de schimb sunt disponibile în kituri convenabile și pot fi instalate de orice membru al familiei. Echipa noastră este întotdeauna la dispoziția dvs. pentru întrebări și vă reamintește când trebuie să schimbați cartușele filtrante.

 

Un Sistem Puternic cu Componente de Top:

 

Avantajele Osmozei Inverse:

Tehnologia de osmoză inversă este cea mai avansată metodă de purificare a apei potabile pentru uz casnic. Acest sistem elimină 99,8% din contaminanții din apă, inclusiv bacterii, virusuri și pesticide. Membrana semipermeabilă de osmoză inversă protejează complet împotriva contaminării biologice, fiind sigură pentru toate vârstele.

 

Cine poate beneficia de Finaqua DIAMOND:

Acest sistem de osmoză inversă este proiectat pentru a oferi apă purificată de înaltă calitate pentru casele cu până la 5 persoane. Apa îmbogățită cu calciu și magneziu este potrivită pentru persoanele de toate vârstele, asigurându-le cantitatea optimă zilnică de minerale vitale. Finaqua DIAMOND este conceput doar pentru purificarea apei reci și se instalează ușor sub chiuvetă.

 

Etapele de Filtrare:

 

Specificații tehnice:

Membrană WIP de 75 GPD

97% respingere de săruri

Prefiltru de sedimente în linie 5μ.

Prefiltru de cărbune activ: GAC + GAC.

Postfiltru 30% carbon și 70% remineralizare.

Robinet cromat cu supapă ceramică.

Pompă de presiune

Tensiune de intrare și ieșire: 220V-50Hz.

Rezervor 8,5L

250 de litri apă filtrată pe zi

Test de salinitate: 500 ppm.

Dimensiuni: 432 x 252 x 417 mm.

Greutate: 11 kg.

 

 

Salvarea planetei
începe cu tine
Nu mai cumpăra plastic
care să ajungă în natură
Acțiunile noastre individuale sunt cele care
contează.
Astăzi, este evident că planeta noastră este în
pericol.
Orice sticlă care nu ajunge să îmbolnăvească
natura îi acordă timp planetei să se recupereze
pentru noi și generațiile următoare.
Află câți bani salvezi și
cât plastic NU va ajunge în natură,
folosind filtrele Finaqua