Consultanta rapida: 0767 280 280
Contul tău Finaqua
|
0
0%
Politica de retur a filtrelor de apă Finaqua realizate în România

Politica de Retur

 

Site-ul www.finaqua.ro se supune anumitor termeni și condiții legale privind politica de retur.Clientul are dreptul sa se retragă din Contract, respectiv să returneze un bun în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Clientul intră în posesia fizică a bunului. Înainte de expirarea perioadei de 14 zile, Clientul are obligația de a informa Societatea cu privire la decizia de a returna produsele. informarea va fi făcută prin e-mail, la adresa: office@finaqua.ro sau telefonic, la numărul de telefon: 0767 280 280. Returul produselor se va face la adresa: șoseaua Nicolae Titulescu, nr. 121, bl.2 parter, Sector 1, București.

Taxele de transport pentru retransmitere colet sunt achitate de client. Înapoierea contravalorii comenzii se va face în cel mult 14 zile calendaristice de la data returnării, prin transfer bancar. Societatea va putea amâna rambursarea sumei până la primirea Bunurilor vândute sau până la primirea unei dovezi conform căreia acestea au fost expediate.

În unele cazuri, Societatea își rezervă dreptul de a pune la dispoziție clienților o perioadă mai mare de retur, dar niciodată aceasta nu va fi mai mică de 14 zile.

Excepție de la retur fac următoarele cazuri, conform OUG 34/2014:

În cazul excepțiilor de la retur, dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, consumatorul va plăti diferența, respectiv, dacă valoarea este mai mică, consumatorul va primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. În acest caz, transportul noului produs va fi suportat de Finaqua.

Clientul se obligă să returneze produsele către Finaqua într-o stare perfectă și impecabilă, nefolosite/netestate, cu sigiliul și ambalajul original, respectiv într-o stare în care produsele pot fi comercializate din nou.

Condiții generale pentru returul produselor vândute și expediate de www.finaqua.ro și care pot fi returnate:

 

12.1. CERERE DE RETUR ANULATĂ

Dacă cererea de retur a fost anulată, atunci e posibil să fi avut loc una dintre situațiile:

Dacă știi că nu s-a întâmplat așa, te rugăm să ne trimiți un mesaj  la office@finaqua.ro sau sună-ne la 0767 280 280.