Consultanta rapida: 0767 280 280
Contul tău Finaqua
|
0
0%
Tehnolgie avansată de filtrare a apei împrumutată de la Natură

Ne-am inspirat de la
Natură
cu cea mai bună
metodă
de filtrare a apei
de la robinet

Tehnologia Finaqua
Metoda de filtrare „împrumutată” din Știința Naturii
Natura este o sursă inepuizabilă de bine. Lucrează, la foc continuu, pentru bunăstarea și sănătatea noastră
Bătrânii noștri spuneau că apa este bună de băut dacă trece peste 7 pietre. Natura, însă, este mult mai complexă de atât și filtrează apa pe care noi o bem de la izvor printr-un proces fantastic: o trece prin câte și mai câte straturi de pământ, prin atâtea altele de nisip, printr-o infinitate de roci și alte materiale naturale, până ajunge clară și curată. Numai bună de băut!
Întreaga natură luptă zilnic să ne ofere apă de cea mai bună calitate. Iar noi, oamenii, tot ce facem este să o luăm și să o „murdărim” prin stilul nostru de viață, care îi pune naturii piedici în a ne proteja și ajuta să trăim armonios. Unul dintre efectele negative? Circuitul apei în natură este afectat de mediul contaminat și poluant, datorat nouă.

Urbanizarea. Evoluția. Poluarea
Toate ne afectează apa noastră de zi cu zi și, implicit, pe noi

Iar atunci când se întâmplă asta, venim cu o soluție aparentă: o industrie care să ne curețe apa pe care o bem. O industrie care folosește metode chimice care să reducă, puțin câte puțin, cantitatea de poluanți.
O industrie care ia apa și o tratează nenatural, iar apoi, chiar înainte să ajungă la robinetul nostru, adaugă în ea clor pentru dezinfecție.
Dar oare cât de sigură este această metodă?
Până să ajungă în casele noastre, apa străbate zeci de kilometri prin rețeaua de distribuție a orașelor în care locuim, rețea formată din conducte vechi, ruginite, pline de substanțe nocive ce ajung în paharele noastre. Oricât ar încerca și ar vrea, natura nu are cum să protejeze apa de pereții învechiți ai conductelor care ne „livrează” cea mai importantă substanță care întreține viața. Așa că oamenii, în goana lor după apă cât mai naturală și bună, au căutat soluții de curățare a apei de la robinet.
De-a lungul timpului, pe piață au apărut tot
felul de variante de filtrare a apei:
Cănile filtrante, care,
însă, nu fac mare lucru, ci doar
curăță apa de o parte din
clor și de sedimente mari.
Sistemul de filtrare prin
osmoză inversă, e metodă de
curățare a apei tot mai populară,
dar care elimină toate
mineralele din apă, fie ele bune
sau rele, iar apa devine lipsită de
nutrienți care ajută la
menținerea unui stil de viață
sănătos.
Ionizatoarele de apă vin,
întradevăr, cu beneficii,
pentru că oferă o apă
alcalină și antioxidantă, însă
prețurile sunt exagerat de
mari, ele pornind de la
10.000 de lei.
Așa că ne-am pus întrebarea:
„ Oare există ceva mai bun și
mai accesibil?”
Ne-am gândit la o soluție superioară. Știm că nu poți aduce izvorul muntelui în casă. Dar poți folosi FINAQUA și e cam același lucru. Pentru că noi credem în Natură. Credem că natura are cea mai bună rețetă de filtrare a apei. Că ea știe cel mai bine să facă apa cea mai pură. Așa că ne-am inspirat de la ea și am reprodus metoda ei de filtrare prezentă în cele mai bune izvoare de apă din lume, izvoarele de apă antioxidantă, metodă pe care o împărtășim acum și cu voi.
Am creat Finaqua, un sistem de
filtrare a apei în 4 și 6 pași
Sistemul imită perfect Natura și îți aduce la
robinet apă fină și puternic hidratantă
Filtrele FINAQUA pot filtra aproximativ 4.000 de litri de apă, ceea ce înseamnă că ele au o durată de viață de 9 luni, iar după această perioadă, cartușele pot fi înlocuite cu ușurință.

Ce este extraordinar este că noi nu intervenim chimic sau electric asupra apei, ci doar mecanic.
Ne-am gândit la o soluție superioară. Știm că nu poți aduce izvorul muntelui în casă. Dar poți folosi FINAQUA și e cam același lucru. Pentru că noi credem în Natură. Credem că natura are cea mai bună rețetă de filtrare a apei. Că ea știe cel mai bine să facă apa cea mai pură. Așa că ne-am inspirat de la ea și am reprodus metoda ei de filtrare prezentă în cele mai bune izvoare de apă din lume, izvoarele de apă antioxidantă, metodă pe care o împărtășim acum și cu voi.

„Circuitul apei” Finaqua
în sistemele de filtrare

FINAQUA filtrează apa de la robinet în
4 stadii (FINAQUA UNO) sau 6 stadii (FINAQUA DUO),
cu ajutorul cartușelor sale.
Fiecare dintre aceste etape simulează
procesul natural de filtrare a apei.
FINAQUA UNO
1
flux
de apă
4
stadii
de filtrare
ETAPA
1
Cartuș filtrant sedimente
(fără rugină, nisip sau nămol)
ETAPA
Este prima etapă prin care trece apa Finaqua în drumul său spre o apă fină și puternic hidratantă. Exact ca în natură, fiecare picătură trece printr-o sită extrem de fină care oprește toate sedimentele mai mari de 5 microni. Absolut toate elementele pe care apa le-a „adunat” de-a lungul călătoriei sale prin rețeaua de distribuție vor fi oprite. Nisipul, rugina, nămolul și toate materialele care nu au ce căuta în apa pe care o bem vor dispărea complet, rezultând o apă curată și proaspătă.
ETAPA
2
Cartuș filtrant cu mediu cupru-zinc
și carbon activat granular

(fără clor și substanțe chimice)
ETAPA
Ai băut vreodată apă limpede de izvor? Gustul și mirosul sunt unice și ele se datorează sistemului natural de filtrare ce elimină toți contaminanții care „strică” gustul apei. În această etapă, toți contaminanți introduși artificial în apă vor fi transformați în substanțe inofensive, începând cu clorul și continuând cu hidrogenul suflurat. Sute de substanțe chimice dăunătoare vor fi eliminate din apa de la robinet, iar pentru o protecție sporită, filtrul controlează acumularea de bacterii, alge, ciuperci și microorganisme, astfel încât apa să aibă un gust proaspăt și un miros curat, exact ca în natură.
ETAPA
3
Cartuș filtrant cu mediu de minerale
naturale alcaline

(alcalinizare, antioxidare, microstructurare)
ETAPA
Este filtrul care aduce apa mai aproape de cea mai bună și cea mai rară stare a ei naturală: apa alcalină antioxidantă. Apa alcalină este cunoscută ca fiind una dintre cele mai bune de pe pământ și doar câteva izvoare ale lumii au o astfel de calitate superioară. Ascunsă bine de natură în ghețarii și calotele glaciare, sau îngropată adânc în pământ, puțini sunt „norocoșii” care au ocazia să o bea zilnic din natură. Așa că o aducem la tine acasă printr-un proces simplu de alcalinizare și antioxidare în trei pași. Apa, care până acum a fost „golită” de elemente nocive, este supusă în această etapă unui complex proces de transformare cu ajutorul mineralelor. O parte dintre acestea vor alcaliniza apa. O altă parte, o vor transforma într-un antioxidant puternic natural, iar o altă parte vor îmbogăți apa cu elemente bune pentru organism. Prin adăugarea de hidrogen molecular, apa Finaqua devine puternic antioxidantă, în timp ce ionii de magneziu o îmbogățesc cu minerale benefice pentru un stil de viață plin de energie.
ETAPA
4
Cartuș filtrant carbon activat granular
(fără toxine, bacterii și viruși)
ETAPA
Ultima etapă, și cea mai importantă, este cea în care apa este verificată din nou de abolut orice element nociv. În acest stadiu, orice substanță toxică ce a scăpat de vigilența cartușelor filtrante, va fi eliminată. În felul acesta, în apa noastră nu va mai rămâne nicio urmă de clor, toxine, bacterii și, mai ales, viruși. Nano argintul, prin proprietățile sale antimicrobiene, se va asigura constant că la robinet va curge doar apă proaspătă și curată, inspirată din natură.
Filtrul Finaqua este destinat doar apei
din sistemul de distribuție (de la robinet).
Fără fântâni. Fără puțuri.
FINAQUA DUO
2
fluxuri
de apă
6
stadii
de filtrare
puritate la puterea a doua
Pe lângă aceste stagii specifice ambelor filtre, în cazul
filtrului FINAQUA DUO se mai adaugă 2 cartușe de
filtrare și, deci, două etape în plus de purificare a apei.
Totul pentru o apă și mai clară, și mai pură, și mai
alcalină și antioxidantă:
ETAPA
5
Cartuș filtrant antibacterian cu
membrană ultracapilară
ETAPA
Deși are o denumire complicată, rolul lui e foarte simplu. Membrana sa extrem de subțire, de doar 0,02 microni, oprește mult mai bine impuritățile, sedimentele și particulele care ne dăunează. Și totuși, mai rămâne ceva? Da. De exemplu, mineralele vor trece cu brio prin această membrană, rezultând o apă bogată în beneficii și lipsită de elemente dăunătoare.
ETAPA
6
Cartuș filtrant de carbon
activ granular
ETAPA
Dacă la sistemul de filtrare FINAQUA UNO avem doar unul singur, la FINAQUA DUO avem două astfel de filtre, pentru și mai multă sănătate în fiecare pahar cu apă.

Și pentru că natura are modalitatea ei unică de a ne oferi mai multe tipuri de apă, filtrul FINAQUA DUO îți aduce în casă două tipuri de „izvoare naturale”. De ce să bei doar apă alcalină și antioxidantă (robinetul mov), când poți avea direct de la robinet apă cu PH neutru pentru copii sugari sau pentru persoanele în vârstă care iau medicamente (robinetul verde)?
Și totuși, am tot vorbit de ele, dar ce înseamnă apă
alcalină, antioxidantă și microstructurată?
Alcalinitatea apei se referă la
nivelul pH-ului pe care
aceasta o are
Pentru a înțelege mai bine conceptul, este nevoie să
lămurim câteva aspecte:
Ce este pH-ul?
pH înseamnă „potențial de Hidrogen” și ne arată cantitatea de ioni de hidrogen dintr-o soluție, indicând caracterul acid sau bazic (alcalin) al acesteia, pe o scară de la 0 la 14. De la 0 la 6 sunt acizii, 7 este valoare neutră și ideală, iar de la 8 la 14 sunt alcalinii.
De ce este atât de important pH-ul?
Pentru că hidrogenul este cel care ne alimentează. Hidrogenul ne vindecă. Hidrogenul este cel mai important nutrient al nostru. Hidrogenul ne oferă forța de viață. Apa îmbogățită cu hidrogen molecular constituie o fundație puternică și eficientă pentru o sănătate mai bună, o stare generală de bine și pentru încetinirea procesului de îmbătrânire.
Apa alcalină
Când ne naștem, suntem alcalini. Ne păstrăm această stare până la aproximativ 2 ani, când în dieta noastră apar din ce în ce mai multe alimente de slabă calitate. 70% dintre acestea sunt acide și, împreună cu stresul și poluarea, cresc aciditatea din organismul nostru. Aceasta trebuie combătută, pentru a putea restabili echilibrul acido-bazic natural al organismului (pH-ul sângelui trebuie să fie de 7,35 - 7,45, pentru a funcționa optim). În caz contrar, când corpul nostru este prea acid, organismul este forțat să elibereze mineralele alcaline din oase, dinți, muschi, și, până la urmă, chiar și din organele vitale. Așa apar problemele de sănătate, bolile și îmbătrânirea prematură.

Consumul de alimente alcaline poate ajuta, însă mâncarea de calitate se găsește greu. Așa că, cea mai ușoară metodă de a crește alcalinitatea în organism este consumul apei alcaline, încărcată cu minerale precum calciul, magneziul, sodiul sau potasiul.
Apa antioxidantă luptă cu
radicalii liberi
În organismul nostru au loc zilnic procese de oxidare dăunătoare. Acel proces de oxidare poate fi cel mai bine observat prin tăierea unui măr în jumătate. Ai văzut vreodată cum își schimbă culoarea? Acel proces se numește oxidare. Expunerea zilnică la... viață (poluare, radiații, fum de țigară, pesticide, toxine, medicamente și aditivi alimentari) face ca organismul nostru să oxideze, iar radicalii liberi sunt vinovații pentru asta. Aceștia reprezintă molecule instabile, care au un electron lipsă și, pentru a se stabiliza, fură un electron de la celulele sănătoase, rezultând reacție în lanț ce se numește stres oxidativ și care apare în urma consumului de alcool și de alimente de slabă calitate, a efortului fizic intens și a stresului.
Pentru că vrem să ne ajutăm corpul, apărând celulele sănătoase, avem nevoie de antioxidanți, adică molecule care „mituiește” radicalul liber cu un electron, stabilizându-l și oprindu-l în a mai deteriora celulele sănătoase. Antioxidanții se găsesc în fructele și legumele bogate în vitamina A, C și E.

Potențialul de reducere al oxidării, în cazul apei pe care o bem, poate fi măsurat în milivolți, cu ajutorul unui aparat numit ORP-metru. Valorile pozitive reprezintă o substanță oxidată, iar valorile negative reprezintă substanțe antioxidante.

Spre exemplu, apa de la robinet are un ORP de +400 mV, în timp ce apa filtrată de FINAQUA are un ORP de -600 mV. Astfel, apa FINAQUA este un puternic antioxidant natural, care elimină efectul radicalilor liberi și stimulează producția de antioxidanți în organism, lucru care va duce și la întărirea imunității.
Apa microstructurată, mai
fină și mai hidratantă
Apa FINAQUA are o putere deosebită de hidratare și o mare putere de extracție a nutrienților din alimente, iar datorită faptului că are un pH alcalin și este antioxidantă, a primit și o a treia proprietate: microstructura. Acest lucru înseamnă că este o apă mult mai fină și mică, din punct de vedere al structurii moleculare, și reușește să penetreze mai bine peretele celular. De aceea ea este indicată în special atunci când facem sport, pentru că nu ne va încărca organismul, ci îl va hidrata, oferind energie și putere.

Beneficii ale apei FINAQUA

PASUL
1
Oferă o hidratare optimă
PASUL
2
Reglează nivelul acidității corpului
PASUL
3
Neutralizează efectul provocat de radicalii liberi
PASUL
4
Întârzie efectele îmbătrânirii
PASUL
5
Te ajută să economisești și protejează mediul înconjurător
Bine, bine, dar eu beau
apă îmbuteliată
Cu toții am gândit asta la un moment dat. Și e de la sine înțeles, în fond, apa îmbuteliată e la îndemână, prețul pare infim față de un filtru, iar bătăile de cap sunt aproape inexistente. Ai cumpărat, ai băut, ai aruncat sticla. Simplu, nu?
Apa îmbuteliată prezintă o serie de dezavantaje care nu sunt prietenoase nici cu sănătatea noastră, dar nici cu mediul înconjurător. Cea mai mare bilă neagră este reprezentată de faptul că ambalajul în care se află apa îmbuteliată, PET-ul, este un derivat al petrolului și conține bisfenol A – o substanță cancerigenă care poate migra în apă, dacă PET-urile nu sunt depozitate și transportate în mod corect. Astfel, sănătatea ne poate fi afectată. Să nu mai vorbim despre sutele de tone de PET-uri care nu sunt reciclate corespunzător și ajung în oceane, mări și râuri, distrugând flora și fauna.
Cât despre costuri...
Într-o familie de 4 persoane, în care fiecare membru al familiei consumă 2 litri de apă pe zi, la un preț mediu de 2,5 RON/sticlă de plastic, asta înseamnă 10 lei pe zi. La sfârșitul anului, familia a cheltuit 3650 de RON pe apă. Și a produs plastic. Mult.

Prețul filtrelor FINAQUA este de doar 1800 RON (FINAQUA UNO), respectiv 2600 RON (FINAQUA DUO), iar cel al cartușelor înlocuitoare este de 500 RON pentru filtrul FINAQUA UNO, respectiv 750 RON pentru filtrul FINAQUA DUO (ne ocupăm noi de schimbarea lor; tu trebuie doar să ne trimiți filtrul).
De ce o investiție atât de mică?
Pentru că tu și familia ta meritați să beți cea mai bună apă. Fă tu calculele și vezi ce e mai avantajos pentru tine și sănătatea ta. Nu te gândi la asta ca la o cheltuială. Ci ca la o investiție în bunăstarea ta.

A bea apă este cea mai simplă și la îndemână metodă de a avea grijă de sănătatea ta, în fiecare zi. Indiferent cât de sănătos ai încerca să trăiești, dacă apa pe care o bei nu este o apă bună, curată, încărcată cu minerale esențiale unei bune funcționari a organismului, efectele negative se vor vedea în timp. Nu accepta în viața ta și a familiei tale apă oxidantă, pentru că vă răpește vitalitatea.

Fă o schimbare pentru tine, pentru familia ta, pentru mediul înconjurător!